Het einde van die ellendige winter is eindelijk in zicht. We zijn denk ik allemaal wel klaar met dat droevige grijze weer. Om over regen en wind maar helemaal te zwijgen.

Terwijl de zon weer gaat schijnen en we langzaam richting de zomer gaan, wordt de roep om een rijbewijs ook groter. Want met het OV richting het strand gaan is echt zo 2021.

Voor Thiara kwam het rijexamen op een goed moment zo vlak voor de eindexamens gaan beginnen. En ook vlak voor een vakantie, die dankzij de eindexamens, langer dan normaal zal zijn. Dan is een rijbewijs best welkom.

En aangezien je de wens hebt om piloot te worden is een rijbewijs ook best lekker. Niet dat je met een rijbewijs mag gaan vliegen, maar je moet er ook nog naartoe natuurlijk. 😉

Maar first things first! Het was leuk om te zien dat je uiteindelijk bij deze rijschool terecht kwam. Ik had je broer Jaro al als leerling gehad bij een andere rijschool, dus leuk om te zien dat het als het ware ‘in the family’ bleef.

Het werd na de eerste les al snel duidelijk dat je handig met de auto was en daarnaast ook enorm leergierig. Twee eigenschappen die er voor zorgen dat je sneller dan gemiddeld je rijbewijs kunt gaan halen. Garanties zijn er natuurlijk nooit, maar het is zeker een voordeel.

Qua rijlessen zat je ook ruim onder het gemiddelde maar, eerlijk is eerlijk, het heeft je verder niet echt mee gezeten. Wat dacht je van je rijinstructeur die wel eens op de verkeerde plek stond te wachten. Die haalde je thuisadres en Werenfridus nog wel eens door elkaar. Het is ook zo moeilijk allemaal!

Gelukkig konden we daar best wel om lachen.

Maar het kwam vooral vanwege een zware knieblessure waardoor je de nodige vertraging had opgelopen. Maar je had minder dan een uur nodig om weer goed op niveau te zitten na die ongewenste pauze.

Vorige week woensdag mocht je je rijopleiding definitief gaan afsluiten. Het was prachtig weer en je had een prachtig tijdstip. Dat kon niet fout gaan en dat gebeurde ook niet. Een prima rit met een mooie beloning daarna.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met je rijbewijs Thiara.

Het was zeer plezierig om je in de auto te hebben, ik heb er in ieder geval van genoten.

Heel veel succes met je studie (welke dat ook mag worden) en ik zie je wel weer bij de Appie!

PS en leuk dat Jaro nog een keer met ons is meegereden 😉

Category