Jouw instructeur - Autorijschool Sander Heuvelman

Jouw Instructeur

Sander Heuvelman
Sander Heuvelman

Wel zo leuk om te weten wie er naast je komt te zitten toch? Mijn naam is Sander Heuvelman en jouw rijinstructeur tijdens je rit richting je rijbewijs.

De stap om rijinstructeur te worden en een eigen rijschool te hebben was niet zo vanzelfsprekend als dat het misschien lijkt. Ik ben namelijk 15 jaar werkzaam geweest in de dakenwereld. Vrij weinig overeenkomsten met het rijinstructeursvak.

Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Omdat ik autorijden nou eenmaal één van de leukste dingen vind om te doen, kwam de nieuwe stap ineens in me op. Waarom ga ik jou niet leren autorijden?

Na het afronden van de opleiding tot rijinstructeur ben ik eerst werkzaam geweest bij één van de beste rijscholen in Hoorn. Daar heb ik met veel plezier mogen werken, maar ik vond het tijd worden om een eigen rijschool te beginnen. Nog meer uitdaging en nog meer plezier.

Ik geloof in de positieve manier van rijles geven en om jouw als leerling zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken. Beetje plat gezegd; ik kan het allemaal voorkauwen, maar je leert meer en als je zoveel mogelijk situaties in de auto zelf ervaart.

Mijn doel is om jou op een veilige en zelfstandige manier te laten deelnemen aan het verkeer. Alleen zo haal je natuurlijk je rijbewijs, maar alles begint met plezier. Een ontspannen sfeer in de auto is wat mij betreft dus onmisbaar. Daarnaast maakt het de weg richting dat felbegeerde roze pasje ook een stuk makkelijker.

En als je na een aantal jaar je rijbewijs dan weer eens uit je portemonnee trekt en met plezier terugdenkt aan je rijlessen, dan ben je wat mij betreft dubbel geslaagd.

Zie ik je snel?

Sander

Whatsapp sturen
1
Stuur mij direct een Whatsapp bericht
Heb je een vraag? Stuur me dan direct een Whatsapp bericht