Beoordelingen - Autorijschool Sander Heuvelman

Beoordelingen

Vraag je jezelf af wat de trotse rijbewijshouders van mij vonden? Dat komt goed uit, want dat lees je hieronder. 😉

Hele leuke en goede rijlessen gehad.
Legt alles heel goed uit!
Zou iedereen aanraden om hier te komen rijden!

Fleur

Sander heeft mij echt super geholpen! Snelle reactie via app, dacht met mij mee, en natuurlijk hele goede lessen. Ik had 14 jaar geleden met veel angst mijn rijbewijs geprobeerd te halen, maar dat lukte toen niet.
Nu met Sander ging het in een keer! Hij lette op mijn minpunten en ging daarmee aan de slag. Zijn advies was goed, en omgang relaxed. Echt een aanrader.
@Sander, Bedankt man voor alle lessen en support.

Joaquin

De sfeer in de auto is bij Sander altijd goed. Hij is ontzettend geduldig, en geeft je het gevoel dat het niet erg is om fouten te maken. Hoewel ik het best moeilijk vond ben ik nooit net tegenzin gaan rijden, en dat is echt dankzij Sander. Ik zou hem serieus aan iedereen aanraden. Dankjewel Sander!

Bram van Zelst

Super blij dat ik bij Sander heb mogen leren rijden!
Hij ziet goed welke onderdelen nog herhaald moeten worden en kan duidelijk uitleggen. Daarnaast was het altijd heel gezellig in de auto!

Mette

De lessen met Sander waren altijd erg gezellig. Hij legt alles duidelijk uit en als je een keertje vastloopt heeft hij een handige tip of trick in z’n zak die dan vaak meteen werkt. Deze rijschool is zeker een aanrader onder wat voor omstandigheden dan ook. Als je lekker wilt kletsen is Sander van de partij, maar ook op momenten dat je je goed wilt concentreren voelt hij dat goed aan. Mijn tip: ga hier sowieso lessen!

Nina Spanjaardt

Ik vond elke les erg leerzaam en leuk.

Altijd gezellig kletsen over de week, en lachen om dingen die in het verkeer gebeuren en over voetballen.

Als ik een fout maakte, bleef je kalm en zet je de auto naar zijkant! Dan legt je mij duidelijk uit , wat ik erg leuk vond!

Eyob

Sander was top, leuk om even slap mee te praten maar ook om wat van te leren. Perfecte middenweg! Aanrader.

Bink Haakman

Hele fijne rijlessen gehad van Sander. Ik heb op eigen tempo kunnen leren en hij blijft altijd rustig. Altijd goede tips en uitleg gekregen.

Annebel

Ik vond de rij lessen altijd erg gezellig en leerzaam!

Als het even niet lukte of er ging wat fout was je altijd erg begripvol en geduldig wat erg fijn was.

Bedankt voor alle lessen en de tips!

Nesrine

In maar liefst één keer mijn praktijk weten te behalen door de goede rijlessen van Sander! Naast de directe aanpak, was het altijd super gezellig in de auto. Ik voelde mij altijd erg op me gemak en keek er naar uit om weer in de lesauto te stappen!!

Inèz Wijnstein

Ik kan me mijn eerste rijles nog heel goed herinneren: ik was extreem benieuwd naar alles. Sander gaf mij al vanaf het begin de ruimte om alles over de auto en het verkeer te ontdekken en te ervaren. Dit was voor mij dé manier om de auto en mijn plaats in het verkeer te leren kennen! Als ik een vraag stelde, stelde Sander deze meestal eerst terug, als dat kon. Wist ik het antwoord echt niet, dan gaf Sander die natuurlijk.

Buiten het feit dat ik dankzij Sander in één keer geslaagd ben voor mijn praktijkexamen, heb ik ook enorme leuke lessen ervaren. Elke week weer keek ik uit naar de volgende rijles! Sander is altijd in de stemming voor een goed gesprek, leuke grap of sterk verhaal. Dit heeft een enorm verschil gemaakt in hoe ik de rijlessen heb ervaren.

Sander heeft me alles geleerd over de auto en mijn plaats in het verkeer om zelfstandig, veilig en sociaal de weg op te kunnen. Bovendien hebben we samen vele gezellige uren op de weg beleefd, wat naar mijn mening belangrijk is, om goed te kunnen leren. Daarom ben ik super blij dat ik voor Autorijschool Sander Heuvelman gekozen had.

Sander, nogmaals bedankt voor alle hulp, uitleg en gezelligheid. Hopelijk tot snel op de weg!

Beau Snijder

Ik vond elke les erg leerzaam en prettig. Altijd even een leuk praatje maken over de week en lachen om dingen die in het verkeer gebeuren. Als ik een foutje maakte bleef jij kalm, wat ik erg fijn vond! Heel erg bedankt voor de goede lessen die ervoor gezorgd hebben dat ik in 1x kon slagen!!

Giada

Ik ben erg tevreden over de manier van lesgeven bij Sander, want hij is erg flexibel en klantgericht. Tijdens de lessen was er altijd ruimte voor een praatje. Daarnaast kreeg ik goede aanwijzingen, waardoor ik snel mijn rijbewijs heb kunnen halen! Een aanrader dus voor idereen die op een leuke en fijne manier zijn/haar rijbewijs wil halen. Bedankt Sander!

Rianne

Door de pandemie werd het vinden van een plekje op een rijschool steeds moelijker. Alles zat vol, lange wachtrijen en trage reacties. Na veel zoeken kwam ik terecht op de ‘Autoschool Sander Heuvelman’ site. Ik stuurde meteen een whatsapp berichtje en kreeg een snelle reactie dat ik meteen een gratis proefles kon inplannen.

Ik kreeg gelijk een goede eerste indruk. Sander gaf mij duidelijke en simpele instructies, had de radio aan met leuke zomer hits en ging een leuk gesprek met mij aan. Ik voelde me op mijn gemak en comfortabel en besloot direct een les pakket te kopen.

In het begin vond ik het allemaal best spannend om in de auto te gaan rijden maar Sander gaf mij een veilig gevoel en lette op alle details. Als ik iets verkeerd deed stopte we de auto achteraf en bespraken we rustig de situatie en hoe ik het beter had kunnen oplossen. Ik vond dat persoonlijk fijn want dan kon ik rustig en op een veilige manier overleggen en vragen stellen over de situatie.

Ik keek er altijd naar uit om weer te lessen met Sander en onze gezellige gesprekken. Met de radio op leuke zomerse hits was lessen altijd een goeie vibe. Ondanks dat ik was verhuisd naar Rotterdam besloot ik toch verder te gaan bij Rijschool Sanderheuvelman omdat ik wist dat ik bij geen andere rijschool zo een goeie ervaring zou krijgen. Ik ben trouw gebleven aan de rijschool en dat bleek ook het beste want na een paar rijlessen mocht ik eindelijk afrijden en ook nog eens in één keer gehaald. Ik was super blij maar aan de andere kant betekende het geen rijlessen met Sander meer…

Ik heb intens genoten van alle lessen, zoveel geleerd en het zo leuk en gezellig gehad met Sander.

Bedankt Sander voor de rijlessen en onze gezellige en leerzame gesprekken! Ik wens je nog heel veel succes met je carrière en met je nieuw gezinnetje. Het was me een eer.

Dikke Knuffel,
Jolie Vos

Jolie Vos

Echt waar, eerst keek ik enorm tegen autorijden op, maar doordat Sander zo relaxed is en hij me echt op mijn eigen tempo alles liet doen. Ben ik van autorijden gaan houden.
De lessen waren altijd leuk en we konden vreselijk met elkaar lachen, de tijd ging ook altijd snel voorbij.
Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs nu heb gehaald, maar ik ga het missen om samen met Sander te rijden.

Dankje Sander,

Daan

Ik heb altijd met veel plezier les gehad. Sander ziet altijd goed wat je sterke en zwakke punten zijn. De dingen die je wat lastiger vindt legt sander dan op hele goede manier uit.
De lessen zijn niet alleen heel leerzaam maar ook nog is heel erg gezellig.
Ik heb al een paar mensen aangeraden om bij Sander te rijden, want als je op zoek bent naar een rijinstructeur waar je veel mee kan lachen en snel je rijbewijs kan halen. Dan ben je bij sander zeker aan het goede adres!!

Heel erg bedankt sander, ik heb het altijd heel gezellig bij je gehad in de auto!
Ps. Ga de lessen stiekem wel een beetje missen.

Zoë klingers

Ik heb een enorm leuke tijd gehad met Sander. De lessen waren zeer leerzaam maar ook erg gezellig. Sander zit altijd bijzonder relaxed naast je en je krijgt alle ruimte om zelf verkeerssituaties aan te pakken. Sander merkt snel op wat er goed gaat en waar je nog mee moet oefenen, waardoor het rijden steeds soepeler gaat.

Rijlessen nemen bij Sander is echt een aanrader!
Sander, bedankt voor alles 🙂

Thiara

Ik heb een super leuke tijd gehad bij Sander en ik heb op een ontspannen manier leren autorijden. Sander kon moeilijke verkeerssituaties erg goed uitleggen en gaf je tips waardoor je vol vertrouwen de weg op ging. Elke les was weer een feestje omdat er altijd ruimte was voor een leuk gesprek en ook gezelligheid ontbrak nooit.

Als het neerkomt op rijscholen is de keuze reuze, maar de beste optie is sowieso om bij Sander te gaan lessen!
Sander, bedankt voor alles en blijf zo doorgaan!

Mariza van der Kroft

Bij Sander in de auto is het altijd top. Er is tijdens het rijden altijd tijd voor een goed gesprek. Die gesprekken konden over van alles gaan, van gekke mensen in het verkeer tot dingen die we zelf doen.

Sander is een hele relaxte instructeur die mij nooit het gevoel heeft gegeven dat ik echt wat fout deed. De instructies waren altijd makkelijk op te pakken om mijn rijgedrag te verbeteren.

Als je een goeie rijinstructeur wil moet je echt bij Sander zijn. Mijn ervaring was top. Sander erg bedankt voor jou tijd en lessen.

Jamie Van Wijland

Wat was het spannend de eerst les. Dood eng vond ik het….. maar jij zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik keek er elke x weer naar uit om te gaan lessen. Duidelijke instructies en met gevoel voor humor zorgde jij er voor dat het steeds beter ging.
Ik raad iedereen aan om bij jou te gaan lessen.
Super tijd gehad en ga het missen…

Kyra

Heel erg fijn les gehad van Sander. Super goede uitleg en een duidelijk plan richting je examen. In de auto heb ik het ook enorm gezellig gehad en de tijd in de auto vliegt zo voorbij. Verder is de hoeveelheid lessen die je kan volgen per week ook enorm flexibel. Zeker een aanrader!

Gijs

Mijn ervaring met Sander is dat ik elk moment genoten heb. Sander laat je heel erg op je gemak voelen. Daardoor ben je al snel van de zenuwen af, heel prettig.
Elke les is leerzaam en door de aanpak die gehanteerd wordt ben ik in één keer geslaagd.
Ik heb er geen moment spijt van gehad om samen met Sander te gaan rijden en raad iedereen aan om bij autorijschool Sander Heuvelman te gaan rijden.

Sander, bedankt voor alles en ga vooral zo door!

Yardo Brandhoff

In het begin vond ik het nog wel spannend, maar die spanning was al gauw verdwenen. De lessen zijn ontspannen, gezellig, maar ook leerzaam. Sander heeft geduld om je als leerling het rijden te leren. Met veel lachen en handige tips is het zo voorbij en sta je met je rijbewijs in hand.
Het lessen bij Sander heb ik al een aantal keer aangeraden en ik zal dit zeker blijven doen.

Sander super bedankt, en ga zo door 😉

Neomy Heij

Het is heel erg fijn om bij Sander te lessen, ik heb dankzij hem mijn theorie en praktijk in 1x gehaald. Hij legt alles op een hele goede manier uit en als je het daarna nog niet snapt legt hij het uit net zo lang tot dat je het wel snapt. Het is ontspannen, gezellig en serieus rijden. Sander word nooit boos als er iets fout gaat, gewoon steeds opnieuw proberen. Ik ben heel blij dat ik in 1x geslaagd ben, maar het is ook wel jammer dat we die gezellige uren in de week niet meer hebben. Ik zou het jullie zeker aanraden om bij Sander te lessen!

Sander, bedankt voor alles en heel veel succes met de andere leerlingen!

Germaine

Dankzij Sander heb ik mijn plezier en zelfvertrouwen in het autorijden terug gevonden. De rijlessen zijn niet alleen heel leerzaam en gezellig maar ook ontspannen.
Hij neemt de tijd voor je en zal nooit boos worden. Dit zorgt voor hele fijne lessen, waarin je veel leert.
Een jaar geleden dacht ik dat ik nooit een rijbewijs zou gaan halen, maar Sander heeft me er doorheen geloosd. Hier lessen, raad ik iedereen aan.

Ik vind het bijna jammer dat ik in één keer geslaagd ben ; )

Sander, dankjewel en ga zo door!

Noelle Smit

Sander heuvelman als rij instructeur, wat is het heerlijk om zo een aardige grappige en super goeie rijinstructeur te hebben. Dankzij sander ben ik in 1 keer geslaagd. Legt alles precies uit en ook duidelijk en als je moeite met iets heb dan laat sander het jou zovaak doen tot dat je het wel snapt. Ik vond sander als rij intructeur echt super goed, er was niks wat er beter kon je bent voor dit werk gemaakt sander, ga zo door en bedankt dat ik zo snel mijn rijbewijs weer heb kunnen behalen.

Brian

Rijles bij Sander is kortweg top. Je hebt iemand naast je zitten die veel weet en alles ziet (helaas ja echt alles), maar die ook heel relaxed is en zo veel mogelijk aan jou over laat. Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb, omdat de lessen zo fijn waren 🙂

Milou van Meulem

Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad, maar ik kan zeggen van mijn ervaring dat ik Sander de beste vond. Ik voelde me vaak opgejaagd in de auto, maar bij Sander niet. Sander is heel relaxed als hij naast je zit. Hij helpt je als een je foutje maakt, maar grijpt niet meteen in en laat je het zelf oplossen omdat hij er vertrouwen in heeft dat je het zelf kan. Hierdoor heb je de kans om van je fouten te leren en de volgende keer het wel goed te doen.
Daarnaast heeft deze man een goed gevoel voor humor waardoor je nooit met stilte in de auto zit en zet hij je favoriete muziek op, waardoor je heerlijk kan cruisen met je favoriete liedje op de achtergrond.
Ik raad Sander zeker aan, want 1. hij is gewoon een topgozer. 2. Hij is heel relaxed in de auto. en 3. Hij kan situaties in het verkeer goed uitleggen en hij geeft je tips & tricks over situaties die je wat lastiger vindt.

Emma Licht

Ik heb met veel plezier en weinig stress les gehad, maar dat komt ook door de manier waarop. Ik heb bij Sander niet het gevoel gehad dat er een bepaalde druk op staat wat er bij heel veel mensen denk ik voor zorgt dat je beter gaat rijden.
Verder ziet ie gewoon goed wat er goed en slecht gaat en oefenen we daar dan verder op.

Ik zou iedereen aanbevelen om eens een proeflesje te nemen, je merkt vanzelf wel hoe relaxed het eraan toegaat.

Groetjes,
T. van Meulem

T. van Meulem

Whatsapp sturen
1
Stuur mij direct een Whatsapp bericht
Heb je een vraag? Stuur me dan direct een Whatsapp bericht