Beoordelingen - Autorijschool Sander Heuvelman

Beoordelingen

Vraag je jezelf af wat de trotse rijbewijshouders van mij vonden? Dat komt goed uit, want dat lees je hieronder. 😉

Wat was het spannend de eerst les. Dood eng vond ik het….. maar jij zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik keek er elke x weer naar uit om te gaan lessen. Duidelijke instructies en met gevoel voor humor zorgde jij er voor dat het steeds beter ging.
Ik raad iedereen aan om bij jou te gaan lessen.
Super tijd gehad en ga het missen…

Kyra

Heel erg fijn les gehad van Sander. Super goede uitleg en een duidelijk plan richting je examen. In de auto heb ik het ook enorm gezellig gehad en de tijd in de auto vliegt zo voorbij. Verder is de hoeveelheid lessen die je kan volgen per week ook enorm flexibel. Zeker een aanrader!

Gijs

Mijn ervaring met Sander is dat ik elk moment genoten heb. Sander laat je heel erg op je gemak voelen. Daardoor ben je al snel van de zenuwen af, heel prettig.
Elke les is leerzaam en door de aanpak die gehanteerd wordt ben ik in één keer geslaagd.
Ik heb er geen moment spijt van gehad om samen met Sander te gaan rijden en raad iedereen aan om bij autorijschool Sander Heuvelman te gaan rijden.

Sander, bedankt voor alles en ga vooral zo door!

Yardo Brandhoff

In het begin vond ik het nog wel spannend, maar die spanning was al gauw verdwenen. De lessen zijn ontspannen, gezellig, maar ook leerzaam. Sander heeft geduld om je als leerling het rijden te leren. Met veel lachen en handige tips is het zo voorbij en sta je met je rijbewijs in hand.
Het lessen bij Sander heb ik al een aantal keer aangeraden en ik zal dit zeker blijven doen.

Sander super bedankt, en ga zo door 😉

Neomy Heij

Het is heel erg fijn om bij Sander te lessen, ik heb dankzij hem mijn theorie en praktijk in 1x gehaald. Hij legt alles op een hele goede manier uit en als je het daarna nog niet snapt legt hij het uit net zo lang tot dat je het wel snapt. Het is ontspannen, gezellig en serieus rijden. Sander word nooit boos als er iets fout gaat, gewoon steeds opnieuw proberen. Ik ben heel blij dat ik in 1x geslaagd ben, maar het is ook wel jammer dat we die gezellige uren in de week niet meer hebben. Ik zou het jullie zeker aanraden om bij Sander te lessen!

Sander, bedankt voor alles en heel veel succes met de andere leerlingen!

Germaine

Dankzij Sander heb ik mijn plezier en zelfvertrouwen in het autorijden terug gevonden. De rijlessen zijn niet alleen heel leerzaam en gezellig maar ook ontspannen.
Hij neemt de tijd voor je en zal nooit boos worden. Dit zorgt voor hele fijne lessen, waarin je veel leert.
Een jaar geleden dacht ik dat ik nooit een rijbewijs zou gaan halen, maar Sander heeft me er doorheen geloosd. Hier lessen, raad ik iedereen aan.

Ik vind het bijna jammer dat ik in één keer geslaagd ben ; )

Sander, dankjewel en ga zo door!

Noelle Smit

Sander heuvelman als rij instructeur, wat is het heerlijk om zo een aardige grappige en super goeie rijinstructeur te hebben. Dankzij sander ben ik in 1 keer geslaagd. Legt alles precies uit en ook duidelijk en als je moeite met iets heb dan laat sander het jou zovaak doen tot dat je het wel snapt. Ik vond sander als rij intructeur echt super goed, er was niks wat er beter kon je bent voor dit werk gemaakt sander, ga zo door en bedankt dat ik zo snel mijn rijbewijs weer heb kunnen behalen.

Brian

Rijles bij Sander is kortweg top. Je hebt iemand naast je zitten die veel weet en alles ziet (helaas ja echt alles), maar die ook heel relaxed is en zo veel mogelijk aan jou over laat. Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb, omdat de lessen zo fijn waren 🙂

Milou van Meulem

Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad, maar ik kan zeggen van mijn ervaring dat ik Sander de beste vond. Ik voelde me vaak opgejaagd in de auto, maar bij Sander niet. Sander is heel relaxed als hij naast je zit. Hij helpt je als een je foutje maakt, maar grijpt niet meteen in en laat je het zelf oplossen omdat hij er vertrouwen in heeft dat je het zelf kan. Hierdoor heb je de kans om van je fouten te leren en de volgende keer het wel goed te doen.
Daarnaast heeft deze man een goed gevoel voor humor waardoor je nooit met stilte in de auto zit en zet hij je favoriete muziek op, waardoor je heerlijk kan cruisen met je favoriete liedje op de achtergrond.
Ik raad Sander zeker aan, want 1. hij is gewoon een topgozer. 2. Hij is heel relaxed in de auto. en 3. Hij kan situaties in het verkeer goed uitleggen en hij geeft je tips & tricks over situaties die je wat lastiger vindt.

Emma Licht

Ik heb met veel plezier en weinig stress les gehad, maar dat komt ook door de manier waarop. Ik heb bij Sander niet het gevoel gehad dat er een bepaalde druk op staat wat er bij heel veel mensen denk ik voor zorgt dat je beter gaat rijden.
Verder ziet ie gewoon goed wat er goed en slecht gaat en oefenen we daar dan verder op.

Ik zou iedereen aanbevelen om eens een proeflesje te nemen, je merkt vanzelf wel hoe relaxed het eraan toegaat.

Groetjes,
T. van Meulem

T. van Meulem

Whatsapp sturen
1
Stuur mij direct een Whatsapp bericht
Heb je een vraag? Stuur me dan direct een Whatsapp bericht