Beoordelingen - Autorijschool Sander Heuvelman

Beoordelingen

Vraag je jezelf af wat de trotse rijbewijshouders van mij vonden? Dat komt goed uit, want dat lees je hieronder. 😉

Rijles bij Sander is kortweg top. Je hebt iemand naast je zitten die veel weet en alles ziet (helaas ja echt alles), maar die ook heel relaxed is en zo veel mogelijk aan jou over laat. Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb, omdat de lessen zo fijn waren 🙂

Milou van Meulem

Ik heb meerdere rij-instructeurs gehad, maar ik kan zeggen van mijn ervaring dat ik Sander de beste vond. Ik voelde me vaak opgejaagd in de auto, maar bij Sander niet. Sander is heel relaxed als hij naast je zit. Hij helpt je als een je foutje maakt, maar grijpt niet meteen in en laat je het zelf oplossen omdat hij er vertrouwen in heeft dat je het zelf kan. Hierdoor heb je de kans om van je fouten te leren en de volgende keer het wel goed te doen.
Daarnaast heeft deze man een goed gevoel voor humor waardoor je nooit met stilte in de auto zit en zet hij je favoriete muziek op, waardoor je heerlijk kan cruisen met je favoriete liedje op de achtergrond.
Ik raad Sander zeker aan, want 1. hij is gewoon een topgozer. 2. Hij is heel relaxed in de auto. en 3. Hij kan situaties in het verkeer goed uitleggen en hij geeft je tips & tricks over situaties die je wat lastiger vindt.

Emma Licht

Ik heb met veel plezier en weinig stress les gehad, maar dat komt ook door de manier waarop. Ik heb bij Sander niet het gevoel gehad dat er een bepaalde druk op staat wat er bij heel veel mensen denk ik voor zorgt dat je beter gaat rijden.
Verder ziet ie gewoon goed wat er goed en slecht gaat en oefenen we daar dan verder op.

Ik zou iedereen aanbevelen om eens een proeflesje te nemen, je merkt vanzelf wel hoe relaxed het eraan toegaat.

Groetjes,
T. van Meulem

T. van Meulem

Whatsapp sturen
1
Stuur mij direct een Whatsapp bericht
Heb je een vraag? Stuur me dan direct een Whatsapp bericht