Zeg je Neomy, dan zeg je automatisch ook gaspedaal.

Tijdens je eerste rijles was het al duidelijk dat je van gas geven hield. En dat is zeker geen minpunt, want de meesten gaan er juist te voorzichtig mee om. Voor een rijinstructeur is het juist fijn als een leerling niet bang is om gas te geven.

Oké af en toe lag het tempo wel iets te hoog, maar dat had je zelf (gelukkig) ook snel genoeg door.

Maar zoals je het gaspedaal bediende, zo ging je eigenlijk ook door de hele rijopleiding heen. In een lekker vlot tempo.

Je bent ontzettend handig met een auto en één uitleg was eigenlijk altijd wel genoeg. Zelfs fileparkeren is een specialiteit geworden!

Als ik me niet vergis wilde je voor augustus je rijbewijs hebben. Dat is helaas net niet gelukt, maar als het september zou worden dan was het ook goed.

Gister was daar je kans om het af te maken. Je had goed weer, de zenuwen vielen mee en ik had er ook alle vertrouwen in dat het je zou gaan lukken. Vol goeie moed zat ik ontspannen in de zon. (Ook al had ik me daar iets te warm voor gekleed)

Toen je terug kwam en uitstapte had je voor jezelf het idee dat je gezakt was. Een dingetje op een kruispunt. Maaaaar dat liep gelukkig anders!

Je kon het niet geloven toen je te horen kreeg dat je geslaagd was, maar het was echt zo. Gelukkig hadden je fans er ook al op gerekend met spandoek en al!

Ik ben trots op je Neomy, je hebt op een mooie manier revanche genomen. Het was gezellig in de auto!

PS En eindelijk ben je af van dat gezeur van die examinatoren met hun te hard en dan weer te zacht rijden. 😉

Category

Tag