Afrijden op een vroege zaterdagochtend, het zou je hobby maar zijn. Je bent er in ieder geval achter gekomen dat er één iemand geen fan is van de vroege ochtend. Of niet Brian? En voor alle duidelijkheid, jij en ik waren het niet 😉

Toen je bij me begon met rijden was je wens duidelijk. Je wilde zo snel mogelijk je rijbewijs hebben, want er staat een bus op je te wachten. En er is niets vervelender dan er wel naar te mogen kijken, maar er niet in te mogen rijden. Daar wilde je zo snel mogelijk verandering in brengen.

Dat had ook veel sneller gekund als de wachttijden voor je examens niet zo bizar lang waren, maar geduld is soms een schone zaak. Je rijexamen inplannen zonder dat je je theorie had gehaald vond ik nogal spannend, maar je wist 100% zeker dat je het ging halen. En dat gebeurde gelukkig ook. Een goede dosis zelfvertrouwen noemen ze dat.

Vanochtend mocht je (eindelijk) het praktijkgedeelte gaan afronden. En tja, hoe zal ik het zeggen, na een nogal bijzonder rijexamen was de uitslag positief. Rijbewijs binnen, niets meer aan doen. Partytime!

Veel veilige kilometers in je bus gewenst Brian en veel geluk en succes in de komende maanden. Ook voor je vrouw natuurlijk!

Category

Tag