De weg richting je rijbewijs gaat niet altijd zoals je het van tevoren gepland had. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk klaar zijn met je rijopleiding, maar soms gebeuren er dingen die dat plan nogal dwars zitten.

Belangrijk daarbij is dat je door blijft gaan en vooral niet opgeeft. Puur doorzettingsvermogen dus!

Het is net als met voetbal. Je krijgt wel eens een goal tegen, maar je doet er alles aan om er minimaal twee terug te scoren. Soms lukt dat, soms net even niet.

David heeft in ieder geval duidelijk laten zien dat hij over doorzettingsvermogen beschikt. En als je zelfs een vroege maandagochtend prima vindt om af te rijden, dan heb je niet alleen doorzettingsvermogen, maar vind je ook dat je rijinstructeur wel eens vroeger z’n nest uit mag komen. 😉

Maar het was het waard, want je had perfecte omstandigheden voor je examenrit. De zon scheen en weinig gekke/vreemde situaties op de weg.

Toen je terugkwam hield de examinator je nog even in spanning, omdat ik nog niet kon oversteken, maar toen ik er bij kwam staan ging de duim omhoog en het was gedaan.

Het gebeurt niet vaak dat een examinator alleen maar positief is over je rit, maar bij jou was het wel zo. Hij was volgens mij zo onder de indruk dat ie de rest van de dag vrij had genomen, omdat niemand dat meer kon overtreffen.

Je rijbewijs heb je meer dan verdient David, geniet er van.

Een auto huren zit er dan nog even niet in, maar maak er een mooie vakantie van in Albufeira.

(Enne…laat het een beetje heel daar!) 😉