Door de pandemie werd het vinden van een plekje op een rijschool steeds moelijker. Alles zat vol, lange wachtrijen en trage reacties. Na veel zoeken kwam ik terecht op de ‘Autoschool Sander Heuvelman’ site. Ik stuurde meteen een whatsapp berichtje en kreeg een snelle reactie dat ik meteen een gratis proefles kon inplannen.

Ik kreeg gelijk een goede eerste indruk. Sander gaf mij duidelijke en simpele instructies, had de radio aan met leuke zomer hits en ging een leuk gesprek met mij aan. Ik voelde me op mijn gemak en comfortabel en besloot direct een les pakket te kopen.

In het begin vond ik het allemaal best spannend om in de auto te gaan rijden maar Sander gaf mij een veilig gevoel en lette op alle details. Als ik iets verkeerd deed stopte we de auto achteraf en bespraken we rustig de situatie en hoe ik het beter had kunnen oplossen. Ik vond dat persoonlijk fijn want dan kon ik rustig en op een veilige manier overleggen en vragen stellen over de situatie.

Ik keek er altijd naar uit om weer te lessen met Sander en onze gezellige gesprekken. Met de radio op leuke zomerse hits was lessen altijd een goeie vibe. Ondanks dat ik was verhuisd naar Rotterdam besloot ik toch verder te gaan bij Rijschool Sanderheuvelman omdat ik wist dat ik bij geen andere rijschool zo een goeie ervaring zou krijgen. Ik ben trouw gebleven aan de rijschool en dat bleek ook het beste want na een paar rijlessen mocht ik eindelijk afrijden en ook nog eens in één keer gehaald. Ik was super blij maar aan de andere kant betekende het geen rijlessen met Sander meer…

Ik heb intens genoten van alle lessen, zoveel geleerd en het zo leuk en gezellig gehad met Sander.

Bedankt Sander voor de rijlessen en onze gezellige en leerzame gesprekken! Ik wens je nog heel veel succes met je carrière en met je nieuw gezinnetje. Het was me een eer.

Dikke Knuffel,
Jolie Vos