Ik kan me mijn eerste rijles nog heel goed herinneren: ik was extreem benieuwd naar alles. Sander gaf mij al vanaf het begin de ruimte om alles over de auto en het verkeer te ontdekken en te ervaren. Dit was voor mij dé manier om de auto en mijn plaats in het verkeer te leren kennen! Als ik een vraag stelde, stelde Sander deze meestal eerst terug, als dat kon. Wist ik het antwoord echt niet, dan gaf Sander die natuurlijk.

Buiten het feit dat ik dankzij Sander in één keer geslaagd ben voor mijn praktijkexamen, heb ik ook enorme leuke lessen ervaren. Elke week weer keek ik uit naar de volgende rijles! Sander is altijd in de stemming voor een goed gesprek, leuke grap of sterk verhaal. Dit heeft een enorm verschil gemaakt in hoe ik de rijlessen heb ervaren.

Sander heeft me alles geleerd over de auto en mijn plaats in het verkeer om zelfstandig, veilig en sociaal de weg op te kunnen. Bovendien hebben we samen vele gezellige uren op de weg beleefd, wat naar mijn mening belangrijk is, om goed te kunnen leren. Daarom ben ik super blij dat ik voor Autorijschool Sander Heuvelman gekozen had.

Sander, nogmaals bedankt voor alle hulp, uitleg en gezelligheid. Hopelijk tot snel op de weg!